CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis un mesaj de felicitare Regelui Willem-Alexander al Regatului Țărilor de Jos

MAIESTATE,

Am onoarea să adresez Maiestății Voastre, în numele poporului Republicii Moldova și al meu personal, sincere felicitări cu prilejul celebrării Zilei Naționale a Regatului Țărilor de Jos – Ziua Regelui, însoțite de urări de pace și prosperitate pentru întreg poporul olandez.

Folosesc această deosebită ocazie pentru a reconfirma înalta apreciere pe care Republica Moldova o acordă legăturilor tradiționale de prietenie cu Regatul Țărilor de Jos, precum și deschiderea pentru extinderea cooperării bilaterale în toate domeniile de interes comun.

Totodată, doresc să-mi exprim profunda recunoștință pentru susținerea constantă și asistența considerabilă acordate țării mele în procesul de democratizare. Am speranța că Republica Moldova poate miza și în viitor pe suportul Regatului Țărilor de Jos atât în vederea amplificării dialogului moldo-olandez, cât și realizării aspirațiilor sale europene.

Vă rog să acceptați, Maiestate, expresia distinsei mele considerații.