CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Șeful statului a convocat o ședință de lucru cu președinții comisiilor Consiliului Societății Civile

Președintele țării, Igor Dodon, a convocat o ședință de lucru cu președinții comisiilor de profil din cadrul Consiliului Societății Civile pe lângă Președintele Republicii Moldova.

În cadrul întrevederii, părțile au discutat despre situația curentă în domeniul politic, social, economic, sănătății etc. Totodată, interlocutorii au făcut un schimb de opinii cu privire la realizările obținute în ultimii trei ani, din momentul creării Consiliului.

Menționăm că în perioada anilor 2017-2020, comisiile Consiliului Societății Civile au organizat circa 144 de ședințe tematice și au înaintat peste 330 de inițiative și propuneri, legate de realizarea unor proiecte de importanță majoră în domeniul social și infrastructură, reformei justiției și combaterii corupției, sistemul educațional, administrație publică și tineret etc.

Șeful statului le-a mulțumit membrilor Consiliului pentru implicare și asistență. Președintele țării a menționat că dialogul dintre putere și societatea civilă este extrem de important și trebuie continuat, în beneficiul Republicii Moldova și al cetățenilor săi.