Șeful statului a avut o întrevedere cu membrii comitetului Organizatoric național al Festivalului Mondial al Tineretului și Studenților - SOCI 2017

Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere cu membrii comitetului Organizatoric național al Festivalului Mondial al Tineretului și Studenților - SOCI 2017.

În premieră, tinerii din Republica Moldova vor participa la Festivalul Mondial al Tineretului și Studenților care se va desfășura în luna octombrie, la Soci. În cadrul ședinței s-a discutat despre mersul pregătirilor pentru festival.

În altă ordine de idei, șeful statului a anunțat că, urmînd practica mai multor state, a decis să organizeze un festival pentru tinerii absolvenți - ”Generația Viitorului”.

Cu ocazia evenimentului la aproximativ 100 cei mai bunitineri absolvenți din toată țara vor fi înmînate diplome de onoare pentru merite deosebite la învățătură.

De asemenea, Igor Dodon a menționat că, la Chișinău, pe data de 18 iulie, în cadrul Festivalului ”Generația Viitorului” va avea loc un concert grandios cu participarea renumitelor formații și interpreți ”SunStroke Project”, ”A Studio”, ”Градусы” (Gradusî), Elena Temnikova, ”Randi”, ”Mot”, DJ. MEG.

Toate evenimentele vor avea loc sub egida Președintelui Republicii Moldova.

Festivalul va fi organizat anual. 

În finalul întrevederii șeful statului și-a exprimat convingerea că Festivalul va deveni o tradiție frumoasă.