CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Președintele Maia Sandu: „Vreau să construim o societate unită și educată”

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu reprezentanții comunităților etnice și culturale din țara noastră. Șefa statului le-a vorbit despre prioritățile mandatului său, care sunt în beneficiul tuturor cetățenilor - lupta cu corupția, o justiție corectă și independentă, o economie prosperă și o societate unită.

„De-a lungul anilor, politicienii au dezbinat societatea, iar între timp au furat această țară. Este important ca astăzi, împreună, să contribuim la dezvoltarea Republicii Moldova și să construim o societate unită și educată. Vreau să readucem încrederea cetățenilor în statul nostru, pentru ca oamenii să rămână acasă și să-și construiască aici viața”, a afirmat doamna Maia Sandu. În context, șefa statului a accentuat că mizează pe implicarea comunităților etnice și culturale în elaborarea politicilor de dezvoltare a Republicii Moldova, și le-a invitat să vină cu sugestii și propuneri.

Participanții la discuție au vorbit despre problemele cu care se confruntă comunitățile etnice și culturale pe care le reprezintă și au solicitat sprijinul Președinției în depășirea acestora.