Igor Dodon a avut o întrevedere cu Ion Ceban

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Primarul general al capitalei, Ion Ceban în cadrul căreia au discutat despre situația actuală din capitală, problemele stringente din Chișinău și proiectele în derulare.

Ion Ceban l-a informat pe Igor Dodon că proiectele care au fost lansate la inițiativa Președintelui țării, precum reabilitarea străzii Albișoara și a trotuarelor de pe străzile Bănulescu-Bodoni și Pușkin, decurg conform graficului stabilit.

Totodată, părțile au discutat și despre lucrările de reparație a mai multor drumuri din suburbiile capitalei, în cadrul programului ,,Drumuri bune pentru toți”.

Un alt subiect abordat în cadrul discuțiilor a fost situația de la Stația de Epurare și mirosul neplăcut din capitală. Primarul a dat asigurări că autoritățile municipale întreprind toate măsurile pentru a remedia cât mai urgent aceste probleme.

Șeful statului a apreciat acțiunile care sunt întreprinse în ultima perioadă în Chișinău și proiectele care sunt lansate în toate sectoarele capitalei în vederea creării unui oraș modern și confortabil. Igor Dodon l-a încurajat pe domnul Ceban să continue implementarea proiectelor, asigurându-l de susținere din partea instituției prezidențiale.