CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Președintele Republicii Moldova, domnul Igor Dodon, a transmis un mesaj de felicitare domnului Recep Tayyip Erdoğan, Președintele Republicii Turcia

EXCELENȚĂ,

Îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez cele mai sincere și cordiale felicitări cu prilejul zilei Dumneavoastră de naştere.

Folosind această ocazie specială, doresc să Vă exprim cuvinte  de mulțumire pentru sprijinul consecvent și substanțial al Republicii Turcia pentru poporul moldovenesc și să reiterez sentimentele de recunoștință și profundă gratitudine pentru susținerea și asistența valoroase oferite țării mele de-a lungul timpului, în special pe parcursul ultimilor ani.

Vă asigur că Republica Moldova va continua să acorde o atenție sporită intensificării raporturilor cu Republica Turcia în diverse domenii de interes comun,  în beneficiul ambelor noastre popoare.

Am certitudinea că activitatea Dumneavoastră prodigioasă, experiența dobîndită în înalta funcție de Președinte al țării și caracterul ferm de care dați dovadă vor contribui și mai departe la prosperarea poporului turc.

 Reiterînd felicitările și adresînd urări de sănătate, viață îndelungată  și mult succes, Vă rog să acceptaţi, Excelenţă, asigurările distinsei mele consideraţii.